Vad är det bästa sättet för hemmablekning?

Det bästa sättet att bleka tänderna på ett säkert och där du får mest permanent färgförändring är med skräddarsydda brickor.

hemma

Vad är det bästa sättet att bleka tänderna? In-office verkar blekning vara den dyraste, men betyder det att det är bäst? Du kan inte förvänta sig omedelbara resultat när du vill bleka tänderna. Den bästa och mest effektiva sättet att bleka tänderna är att göra det långsamt.

Tänk på det här sättet: Det är som att baka kakor. Baka kakor kräver sätta dem i ugnen på 350 grader i 12 minuter.

Om du ville dina cookies gjort snabbare, kan du inte dubbla temperaturen och halvera sin gräddningstiden och förvänta sig samma resultat.

Av samma skäl, är det bästa sättet att bleka tänderna på en ”lägre temp” (eller lägre koncentration av blekningsgel) under en längre tidsperiod.

Bra resultat med tandblekning hemma!

Detta resulterar i en djupare penetration av tanden och en mer permanent färgförändring.

Detta beror på att den högre koncentrationen i office whitening geler tenderar att dehydratisera tanden, vilket orsakar en rekyleffekt (tendens att återgå till den ursprungliga färgen) efter ungefär en vecka. Uttorkning är mycket mindre sannolikt att hända när du bleka med skräddarsydda brickor med tandblekning bäst i test eftersom blekningsgel inte så koncentrerad.

In-office blekning kan ha sin plats, speciellt när du behöver för att bleka tänderna i en hast, men om du har tid, anpassade vitare brickor från din tandläkare är vägen att gå eftersom de kommer att vara den mest effektiva på lång sikt , liksom det säkraste sättet att bleka.

Det bästa sättet att bleka tänderna är med en lägre styrka gel över flera veckor. Vid användning av anpassad blekning fack är tänderna utsätts för en mindre koncentrerad blekningsgel (endast 10 till 20%), men under en mycket längre tid (en till åtta timmar varje dag under flera veckor).

Med i office whitening, är tänderna utsätts för en starkare styrka gel (30% till 35% lösning av karbamidperoxid), men för en mycket kort period (ungefär en timme).

Långsam och stadig vinner loppet när det gäller att vitare tänder!

Dessa är några fler fördelar med att få skräddarsydda blekning fack:

Mest kostnadseffektiva sättet att bleka tänderna

Väl inne i systemet, alltid i systemet. Med anpassade vitare brickor, du köpa in ett system för att bleka tänderna för livet. Även om det är sant att vitare effekt är permanent, kommer dina tänder att fortsätta till gult helt enkelt eftersom det är vad som händer när vi åldras. För att bibehålla effekten, måste du spendera några timmar vart femte år vitare med dina egna brickor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *